Onze specials in Purmerend

Swingin' Sunday - Purmerend

Iedere laatste zondag van de maand
Wegens groot succes gaat Swingin’ Sunday het gehele jaar door. Iedere laatste zondag van de maand vindt deze gezellige avond plaats bij restaurant BRASA Purmerend. Live muziek, lekker eten en wellicht nog een dansje maken. Het kan allemaal op deze gezellige SWINGIN’ SUNDAY! Aanvang 18.00 uur.
Reserveer tijdig, want we zitten snel vol

Direct reserveren

restaurant Brasa Swingin Sunday

high tea purmerend restaurant brasa

High Tea - Purmerend

Gezellig bijkletsen, heerlijk relaxen!
Ook voor een High Tea kunt u terecht bij restaurant BRASA Purmerend. Onze High Tea wordt u aangeboden inclusief diverse soorten thee met zoetigheidjes, een soepje, tramezzini’s en wraps. De prijs is gebaseerd op een verblijf van maximaal 2,5 uur.

Een High Tea bij Brasa Purmerend is al te reserveren vanaf 2 personen en is niet gebonden aan vaste dagen of tijden. Uiteraard kunnen wij de High Tea uitbreiden met een feestelijk glaasje prosecco of andere lekkernijen.

Vraag naar de mogelijkheden of reserveer direct en bel 0299 – 42 38 15

 


High Wine - Purmerend

Genieten van verschillende gerechtjes en bijpassende wijnen
Gezellig met familie, collega’s, vrienden of vriendinnen genieten van verschillende gerechtjes en bijpassende wijnen. Wij serveren vier warme of koude gerechtjes met vier glazen speciaal geselecteerde wijnen. Heerlijk genieten dus!

Een High Wine bij restaurant BRASA Purmerend is al te reserveren vanaf 2 personen en is niet gebonden aan vaste middagen of avonden.

Vraag naar de mogelijkheden of reserveer direct en bel 0299 – 42 38 15

high wine purmerend restaurant brasa

high beer purmerend restaurant brasa

High Beer - Purmerend

Ontdek onze specialbieren
De High Beer is de stoere tegenhanger van de alom bekende High Tea. Maar bier drinken is allang niet meer alleen voor mannen. Ook steeds meer dames hebben de bijzondere smaken van Speciaalbieren ontdekt.

Bij restaurant BRASA Purmerend kunt u 4 speciaal geselecteerde bieren proeven met daarbij heerlijke bijpassende hapjes en uitleg van de gastheer of vrouw.

​Vanaf 2 personen te bestellen. De prijs is gebaseerd op een verblijf van maximaal 2,5 uur.

Vraag naar de mogelijkheden of reserveer direct en bel 0299 – 42 38 15