Babyshower

Is je zus of vriendin in blijde verwachting? Dan is er niets leukers om haar te verrassen met een Babyshower. Gezellig samen de komst vieren van het kleintje onder het genot van een hapje, drankje en de nodige cadeautjes.

Bij restaurant BRASA bar & kitchen begrijpen wij dat als geen ander. Daarom is het bij ons ook mogelijk om je babyshower te organiseren.

Het team van BRASA staat voor je klaar om van jou babyshower een onvergetelijke moment te maken. De prijs per persoon voor een Babyshower is €25,50.

Vraag naar de mogelijkheden of reserveer direct en bel 0299 – 42 38 15. 

Babyshower Tips

Is dit de eerste babyshower die u organiseert en heeft u nog geen idee hoe dat precies in zijn werk gaat? Wij helpen u graag op weg met enkele tips om uw babyshower vlekkeloos te laten verlopen.

De gastenlijst
Er mag natuurlijk niemand ontbreken tijdens de babyshower. Stel daarom ruim van te voren een gastenlijst op en bespreek deze met de mother to be. Zo weet je zeker dat alle speciale vrienden en familieleden aanwezig zijn.

Uitnodigingen
Natuurlijk mogen ook de uitnodigingen niet ontbreken. Verstuur ze ruim van te voren, zodat iedereen deze speciale gelegenheid niet aan zich voorbij hoeft te laten gaan. U kunt uitnodigingen gewoon per e-mail versturen of stuur een leuk kaartje. Met een datumprikker zorgt u er eventueel voor dat u een datum kiest waarvan u zeker bent dat iedereen kan.

Thema
Geen babyshower zonder thema. Bepaal het thema voordat u de dag gaat plannen. Zo loopt alles soepel in elkaar over. Bespreek het thema met de aanstaande moeder.

Regel bedankjes 
Natuurlijk mogen ook de bedankjes niet ontbreken na afloop van de babyshower. Het is leuk om de bedankjes te relateren aan het thema. Denk bijvoorbeeld aan iets lekkers of een lekker verzorgingsproduct.

Maak een agenda voor de dag
Met een agenda zorgt u ervoor dat iedereen weet wanneer zij verwacht wordt en wat er die dag staat te gebeuren. De agenda hoeft natuurlijk niet minutieus te worden gevolgd. Maar geeft u een fijne houvast om de babyshower zo relaxt mogelijk te laten verlopen.

Babyshower

High tea

High wine

High beer

Specials