Restaurant Brasa Purmerend

Restaurant Purmerend

Welkom bij restaurant BRASA Bar & Kitchen in Purmerend. Heeft u zin in een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een diner voor twee? Dan bent u bij ons restaurant aan het juiste adres. Ons team staat voor u klaar in onze sfeervolle ambiance.

BRASA bar & Kitchen biedt meer dan alleen heerlijke uit eten gaan. U kunt bij ons ook terecht voor uw babyshowers, high wines, high teas en high beers.

> Menu  > Specials  > Foto’s  > Openingstijden

restaurant purmerend brasa interieur 2

restaurant brasa beemster logo

Blijf op de hoogte

blijf maandelijks op de hoogte van alle aanbiedingen, evenementen en gezelligheid.


Babyshower

Wanneer je een kindje verwacht is er niets leukers dan enkele weken voor de bevalling verrast te worden met een babyshower. Meestal organiseert u een babyshower rond de 30ste week van de zwangerschap. Verwen uw zus, vriendin of dochter met heerlijke hapjes, cadeautjes en leuke spelletjes.

Ook voor een babyshower bent u bij BRASA Bar & Kitchen in Purmerend aan het juiste adres. Ons sfeervolle restaurant is de perfecte plek voor uw babyshower. Heeft u speciale (dieet of allergie) wensen? Geen probleem. Ons team staat voor u klaar om er een babyshower van te maken.

restaurant purmerend babyshower

brasa restaurant purmerend high tea

high tea

Een high tea is het moment om gezellig bij te kletsen en te genieten van diverse soorten thee en heerlijke hapjes. Ook bij restaurant BRASA Bar & Kitchen kunt u terecht voor een gezellige high tea.

Voor €23,50 per persoon geniet u van onze heerlijke thee assortiment met zoetigheidjes, een soepje, tramezzini’s en wraps. De prijs is gebaseerd op een verblijf van maximaal 2,5 uur.

Een high tea is bij restaurant BRASA Purmerend al te boeken vanaf 2 personen en is niet gebonden aan vaste tijden of dagen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze High Tea? Neem contact op.


high wine

Dompel u onder in de wereld van heerlijke wijnen tijdens de High Wine van restaurant BRASA Bar & Kitchen in Purmerend. Geniet van vier warme of vier koude gerechten met heerlijke kazen en onze zorgvuldig uitgekozen wijnselectie.

U boekt een High Wine bij BRASA Purmerend al vanaf 2 personen. Deze is niet geboden aan dagen of tijden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een High Wine in ons restaurant? Neem contact op.

restaurant purmerend high wine

Brasa-restaurant-sfeer-2

high beer

De populariteit van special bieren is rijzende. Het aanbod neemt hierdoor enorm toe. Restaurant BRASA Purmerend biedt daarom de High Beer aan. De stoere tegenhanger van de High Tea. Geniet met broers, vaders en vrienden van 4 heerlijke special bieren omlijst door uitleg van de gastheer of vrouw en heerlijke hapjes.

De High Beer kost €25,50 per persoon en boekt u al vanaf 2 personen. Wilt u meer informatie over de High Beer van restaurant BRASA Purmerend? Neem contact op.


Specials

Naast genieten van een heerlijke lunch of diner kunt u bij restaurant BRASA in Purmerend ook terecht voor een feestje. Regelmatig organiseren wij Swingin’ Sunday.

Iedere laatste zondag van de maand kunt u bij restaurant BRASA in Purmerend terecht voor een gezellige avond vol live muziek, lekker eten en een dansje. Niets moet, alles mag tijdens de gezellige Swingin’ Sunday.

Reserveer op tijd, want vol is vol. Meer weten? Neem contact op.

 

Brasa restaurant purmerend specials

Restaurant Purmerend

Op de Koemarkt 25 in Purmerend vind je restaurant BRASA bar & kitchen. Lekker uit eten in Purmerend? Ons sfeervolle restaurant is de perfecte plaats om gezellig met vrienden en familie te genieten van een heerlijk diner. Maar ook voor een lunch of een drankje aan het einde van de dag kan je prima bij ons terecht. Het team van restaurant BRASA Purmerend staat voor je klaar om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

> Contact > foto’s > Openingstijden
Button Direct reserveren

Ook voor een heerlijke lunch

Ben je op bezoek in Purmerend. Bijvoorbeeld voor een dagje shoppen. Grote kans dat je rond het middaguur trek krijgt om te lunchen. Loop dan eens binnen bij ons gezellige restaurant aan de Koemarkt. Je kunt bij ons niet alleen terecht om uit eten te gaan, maar ook om lekker te lunchen. We hebben een heerlijke kaart vol lekkere lunchgerechten zoals verse broodjes, salades en soepen.

Babyshower organiseren

Niets is leuker dan het vieren van de komst van een nieuw kindje. Is jouw zus, vriendin of dochter zwanger? Zet haar eens in het zonnetje tijdens een babyshower. Ook die vier je uitgebreid bij ons restaurant in Purmerend. Samen bespreken we jouw wensen, ontzorgen en maken er een moment van om nooit te vergeten. Uiteraard houden we rekening met de aanstaande moeder en eventuele allergie en dieetwensen. Wil je meer weten over jouw babyshower bij restaurant BRASA Purmerend? > Neem contact op

High tea – Gezelligheid, thee en hapjes

Zoek jij naar een goed moment om bij te praten met een vriendin? Dan is een high tea altijd een goede gelegenheid. Even rust en tijd voor elkaar onder het genot van heerlijke hapjes en natuurlijk de nodige soorten thee. Ook voor een high tea kan je terecht bij restaurant BRASA Purmerend. We serveren een mooie selectie thee met bijbehorende hapjes. Uiteraard is het mogelijk om rekening te houden met allergie en dieetwensen. Wil je meer weten over onze high tea? > Neem contact op

High wine – Beleef wijn op een andere manier

Heb je genoeg van thee en koffie en ben je toe aan een goed glas wijn? Dan is de high wine van restaurant BRASA Purmerend echt iets voor jou. We serveren een mooie selectie witte of rode wijnen met bijpassende hapjes. Wonderlijk hoe hapjes de smaak van je wijn kunnen beïnvloeden. Wil jij dit zelf ervaren? > Reserveer direct

High Beer – Stoere broer van de high tea

De high beer is de stoere broer van de high tea bij restaurant BRASA Purmerend. Geniet samen van vier heerlijke bieren in combinatie met een aantal bijpassende hapjes. Je boekt een high beer al vanaf twee personen. Interesse? > Neemt contact op of reserveer direct

Restaurant Specials  – Purmerend

Naast lekker eten en drinken kan je bij restaurant BRASA Purmerend ook terecht voor een gezellige avond vol muziek. Tijdens de Swingin’ Sunday gaan de voetjes van de vloer. Lekker eten, goede muziek en een hoop dansplezier. Wil je dit niet missen? Reserveer dan op tijd. Want vol is vol. > Direct reserveren