Brasa Purmerend

Restaurant Purmerend

Welkom bij restaurant BRASA Bar & Kitchen in Purmerend. Heeft u zin in een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een diner voor twee? Dan bent u bij ons restaurant aan het juiste adres. Ons team staat voor u klaar in onze sfeervolle ambiance.

BRASA bar & Kitchen biedt meer dan alleen heerlijke uit eten gaan. U kunt bij ons ook terecht voor uw babyshowers, high wines, high teas en high beers.

> Menu  > Specials  > Foto’s  > Openingstijden


Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle evenementen en gezelligheid.

 


Babyshower

Wanneer je een kindje verwacht is er niets leukers dan enkele weken voor de bevalling verrast te worden met een babyshower. Meestal organiseert u een babyshower rond de 30ste week van de zwangerschap. Verwen uw zus, vriendin of dochter met heerlijke hapjes, cadeautjes en leuke spelletjes.

Ook voor een babyshower bent u bij BRASA Bar & Kitchen in Purmerend aan het juiste adres. Ons sfeervolle restaurant is de perfecte plek voor uw babyshower. Heeft u speciale (dieet of allergie) wensen? Geen probleem. Ons team staat voor u klaar om er een babyshower van te maken.


high tea

Een high tea is het moment om gezellig bij te kletsen en te genieten van diverse soorten thee en heerlijke hapjes. Ook bij restaurant BRASA Bar & Kitchen kunt u terecht voor een gezellige high tea.

Voor €23,50 per persoon geniet u van onze heerlijke thee assortiment met zoetigheidjes, een soepje, tramezzini’s en wraps. De prijs is gebaseerd op een verblijf van maximaal 2,5 uur.

Een high tea is bij restaurant BRASA Purmerend al te boeken vanaf 2 personen en is niet gebonden aan vaste tijden of dagen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze High Tea? Neem contact op.


high wine

Dompel u onder in de wereld van heerlijke wijnen tijdens de High Wine van restaurant BRASA Bar & Kitchen in Purmerend. Geniet van vier warme of vier koude gerechten met heerlijke kazen en onze zorgvuldig uitgekozen wijnselectie.

U boekt een High Wine bij BRASA Purmerend al vanaf 2 personen. Deze is niet geboden aan dagen of tijden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een High Wine in ons restaurant? Neem contact op.


high beer

De populariteit van special bieren is rijzende. Het aanbod neemt hierdoor enorm toe. Restaurant BRASA Purmerend biedt daarom de High Beer aan. De stoere tegenhanger van de High Tea. Geniet met broers, vaders en vrienden van 4 heerlijke special bieren omlijst door uitleg van de gastheer of vrouw en heerlijke hapjes.

De High Beer kost €25,50 per persoon en boekt u al vanaf 2 personen. Wilt u meer informatie over de High Beer van restaurant BRASA Purmerend? Neem contact op.


Specials

Naast genieten van een heerlijke lunch of diner kunt u bij restaurant BRASA in Purmerend ook terecht voor een feestje. Regelmatig organiseren wij Swingin’ Sunday.

Iedere laatste zondag van de maand kunt u bij restaurant BRASA in Purmerend terecht voor een gezellige avond vol live muziek, lekker eten en een dansje. Niets moet, alles mag tijdens de gezellige Swingin’ Sunday.

Reserveer op tijd, want vol is vol. Meer weten? Neem contact op.