Feesten & Partijen

Brasa-restaurant-sfeer-4

Bedrijfsuitjes

Middenbeemster ligt midden in Wereld Erfgoed de Beemster en in het hart van dit dorp ligt Brasa Beemster. Het start -en eindpunt van het meest hilarische uitje in Nederland……

Stel je eens voor: Veertig collega’s van een bouwbedrijf uit Waterland, verdeeld over 6 teams, wandelen onrustig door het mooie Middenbeemster. Carla, van de receptie, roept fanatiek: “Geef mij die iPad eens”. Snel drukt zij op de real-time score-button. “We staan vierde…..dat kan niet….. We moeten team 1 dwarsbomen”. Op het scherm ziet Carla een actuele kaart van de omgeving. Ze weet nu precies waar de andere teams zich bevinden en waar de opdrachten zijn. Op de iPad ziet zij dat team 1 bijna bij een volgende opdracht is. “Laten we snel onze filmopdracht afmaken en versturen naar de Gamemaster, daarna saboteer ik de iPad van team 1 en stuur ze een gebroken scherm. Ik weet zeker dat we over 15 minuten bovenaan staan”.

Carla en haar collega’s spelen tijdens het jaarlijkse bedrijfsuitje de game: ‘Brasa Beemster Challenge’

Tijdens dit hilarische programma jaagt u niet op pokemons, nee……het is een doldwaze jacht naar challenges die verstopt liggen in de Middenbeemster. Probeer in 2 uur zoveel mogelijk punten te verdienen met de meest uiteenlopende opdrachten. De iPad is volledig omgetoverd tot een interactieve gids, waarbij de opdrachten pas in beeld komen wanneer je met je team op de juiste plek in de Beemster staat.

Deze race is ongekend spannend tot het laatste moment. Vanaf de start moeten de teams zelf bepalen welke strategie ze gaan hanteren. Gaan ze dwars door de Middenbeemster heen om de meeste vragen te beantwoorden, of kiezen ze zorgvuldig een prachtige route met zoveel mogelijk foto en video opdrachten uit.

Terug in restaurant Brasa krijgen jullie de eindeloze stroom aan geweldige foto’s en video’s van alle teams te zien, gegarandeerd dat er veel gelachen zal worden. Het winnende team wordt beloond met een heerlijke fles champagne!

En dan snel aan tafel…. genieten van het lekkers wat de Beemster nog meer te beiden heeft.

*Dit uitje is het hele jaar te boeken. Ook een winter – en kerstversie