Vergaderlocatie

Sfeervolle Vergaderruimtes

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in de Beemster? Dan bent u bij restaurant BRASA Beemster aan het juiste adres. Ons restaurant biedt goede vergaderfaciliteiten en is goed bereikbaar vanuit Purmerend en vanaf de A7. Ook hebben wij voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

De vergadermogelijkheden van BRASA Beemster 

De vergaderarrangementen van restaurant BRASA Beemster zijn inclusief huur vergaderruimte en op basis van minimaal 10 personen. Bij minder dan 10 personen berekenen wij een toeslag voor de zaalhuur. Bij 20 personen of meer zal er een mindering op de prijs per persoon van toepassing zijn. Heeft u specifieke wensen voor uw vergaderlocatie? Wij nemen graag al uw vergaderwensen met u door.

> Menukaart  > Foto’s  > Openingstijden restaurant


Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een vergaderruimte? In onze informatiebrochure vindt u al onze mogelijkheden en prijzen. Vraag hem aan of kom langs. Uiteraard bent u van harte welkom om op lokatie uw boeking door te nemen en onze vergaderruimtes persoonlijk te bekijken.

Aanvraagformulier brochure

 

Sfeerimpressie vergaderfaciliteiten

Vergaderlocatie Beemster

Een vergadering is geen doel, maar een middel om tot resultaat te komen. Soms is het nuttig om in een andere omgeving zaken met elkaar te bespreken. Een externe vergaderlocatie kan daarbij uitkomst bieden. Een vergaderruimte die meer sfeer biedt dan uw eigen zakelijke vergaderruimte op kantoor brengt u in een andere mindset. Hierdoor kan het zijn dat u sneller afspraken met elkaar maakt en misschien al tot een start van de uitvoering komt.

Bent u op zoek naar een sfeervolle vergaderruimte buiten kantoor? Dan bent u bij restaurant BRASA Bar & Kitchen in Midden-Beemster aan het juiste adres. Naast gezellig dineren en uitgaan, zijn wij ook een perfecte vergaderlocatie. Onze sfeervolle vergaderruimtes bieden u alle faciliteiten voor de perfecte vergadering. De mooie omgeving van de Beemster geeft u rust. Kortom de perfecte vergaderlocatie voor uw bedrijf.

Vergaderruimte per dagdeel

Het team van restaurant BRASA Beemster helpt u graag met het afstemmen van al uw vergaderwensen. Onze vergaderruimtes boekt u heel flexibel per dagdeel. Heeft u behoefte aan slechts een ochtend vergaderen? Geen probleem. Maar ook een middag en avond behoren tot de mogelijkheden. Geef ons uw wensen door en wij zorgen dat uw vergadering perfect wordt geregeld.

Mogelijkheden vergaderlocatie

BRASA Beemster biedt diverse vergaderarrangementen. Naast vergaderen is het ook mogelijk aansluiten te lunchen en dineren. De lunches en diners vinden plaats in ons restaurant en niet in de vergaderruimte. Eventueel behoort ook een aansluitende borrel tot de mogelijkheden. Deze kunnen wij zowel in de vergaderruimte als in ons restaurant verzorgen.

Ook warme en koude dranken en eventueel hapjes tijdens de vergadering behoren tot de mogelijkheden. Laat ons weten hoe wij uw vergadering het beste kunnen faciliteren. Vraag onze informatiebrochure aan voor alle mogelijkheden.

Een vergaderruimte boeken

Direct een vergaderruimte boeken of eerst uw wensen afstemmen? Neem in beide gevallen contact op met Annemieke van Wijnen op telefoonnummer 06-55691791 of via e-mail evenementen@brasabarenkitchen.nl.

Meer weten over restaurant BRASA Beemster als vergaderlocatie?

> Menukaart  > Foto’s  > Openingstijden restaurant