BRASA Restaurant Beemster

Restaurant Beemster

Welkom bij restaurant BRASA Beemster. Het team van ons restaurant staat voor u klaar in een sfeervolle ambiance. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een heerlijke lunch, diner of een avondje uit.

BRASA Beemster meer dan een restaurant

BRASA Beemster is meer dan enkel heerlijk dineren. U kunt ook bij ons restaurant terecht voor onze vergaderruimtes en zakelijke lunches. Ook bieden wij faciliteiten als trouwlocatie, uw babyshower en condoleance.

> Menukaart  > Specials  > Foto’s  > Openingstijden restaurant

restaurant brasa beemster logo

restaurant brasa koffie thee

Blijf maandelijks op de hoogte

blijf maandelijks op de hoogte van alle aanbiedingen, evenementen en gezelligheid.


Zakelijke lunches

Zaken doet u niet op een lege maag. Ons restaurant biedt prima faciliteiten voor uw zakelijke lunch. U  geniet van een heerlijke zakenlunch in een sfeervolle en rustige omgeving met voldoende parkeergelegenheid.

Wilt u meer weten over de zakenlunches van restaurant BRASA Beemster? Neem dan contact met ons op.

> Contact  > Direct Reserveren

Meer informatie

restaurant brasa beemster interieur

restaurant brasa beemster vergaderlocatie

Vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een geschikte vergaderlocatie in de Beemster? Restaurant BRASA Beemster heeft diverse zalen ter beschikking voor elk gewenste zakelijke bijeenkomst of evenement.

De verschillende ruimtes zijn ook goed te gebruiken als trainingslocatie en bieden plaats aan 10, 20, 30, 50 of 100 tot 240 personen. De vergaderingen van restaurant BRASA Beemster zijn ook te combineren met diverse lunch- of diner varianten.

Alle arrangementen zijn inclusief zaalverhuur en gebruik van flip-over met stiften, eventueel uit te breiden met gebruik beamer. Tevens is het ook mogelijk om een vergadering te combineren met diverse diner mogelijkheden.

Heeft u vragen over BRASA Beemster als vergaderlocatie? Mail of bel ons voor een vrijblijvende rondleiding of passend voorstel.

E-mail: evenementen@brasabarenkitchen.nl

Telefonisch kunt u contact opnemen met Annemieke van Wijnen via nummer 0641259695.

Meer informatie


Trouwlocatie

Gaat u trouwen? Gefeliciteerd! BRASA Beemster is een officiële trouwlocatie. Wij kunnen daardoor u gehele bruiloft op onze locatie verzorgen. Van huwelijksceremonie, receptie en diner tot aan feestavond.

Restaurant BRASA Beemster beschikt over een mooie zaal en een geweldige binnentuin die we geheel kunnen aankleden passend naar uw wensen.

Heeft u vragen over BRASA als trouwlocatieMail of bel ons voor een vrijblijvende rondleiding of passend voorstel.

E-mail: evenementen@brasabarenkitchen.nl

Telefonisch kunt u contact opnemen met Annemieke van Wijnen via nummer 06-55691791.

Meer informatie

restaurant brasa beemster trouwlocatie

restaurant brasa beemster bruiloft diner

Babyshower

Is een van jouw vriendinnen in blijde verwachting? Niets is leuker om haar te verrassen met een babyshower. Wilt u graag buitenshuis een babyshower organiseren? Restaurant BRASA Beemster is met zijn sfeervolle ambiance de perfecte locatie voor een babyshower. Het restaurant biedt grenzeloze mogelijkheden voor de invulling van deze speciale gelegenheid. Wat uw wensen ook zijn.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw babyshower bij BRASA Beemster? Mail of bel ons voor een vrijblijvende rondleiding of passend voorstel.

E-mail: evenementen@brasabarenkitchen.nl

Telefonisch kunt u contact opnemen met Annemieke van Wijnen via nummer 0641259695.

Meer informatie


Feestlocatie

Een mooiere feestlocatie om uw feestdag te vieren, bestaat er eenvoudigweg niet. De sfeervolle ambiance van restaurant BRASA Beemster en de uitmuntende service, zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke dag. BRASA Beemster biedt als feestlocatie grenzeloze mogelijkheden voor de invulling van uw speciale gelegenheid. Wat uw wensen ook zijn. Wij denken graag met u mee en geven met alle liefde advies, zodat u zorgeloos naar deze heuglijke dag kunt toeleven. Ervaar het zelf en laat u en uw gasten betoveren door onze medewerkers van restaurant BRASA Beemster.

Heeft u vragen over restaurant BRASA Beemster als feestlocatie en andere mogelijkheden tot zaalverhuur? Mail of bel ons voor een vrijblijvende rondleiding of passend voorstel.

E-mail: evenementen@brasabarenkitchen.nl

Telefonisch kunt u contact opnemen met Annemieke van Wijnen via nummer 0641259695.

Meer informatie

restaurant brasa beemster feestlocatie

restaurant brasa beemster interieur

Condoleance

Er is tijd nodig om waardig afscheid te nemen van uw naasten. Voor en na de uitvaart is er vaak behoefte om samen te zijn met familie en vrienden. Condoleren in een mooie omgeving kan daarbij troost bieden. Aandacht voor elkaar met een drankje en een hapje. Het mooie restaurant van BRASA Beemster biedt u mogelijkheden voor een condoleance.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw condoleance bij BRASA Beemster? Mail of bel ons voor een vrijblijvende rondleiding of passend voorstel.

E-mail: evenementen@brasabarenkitchen.nl

Telefonisch kunt u contact opnemen met Annemieke van Wijnen via nummer 0641259695.


BRASA – Restaurant Beemster

Lekker uit eten in de Beemster? Dat kan zeker. In het voormalige Heerenhuis op de Rijperweg 83 is het sfeervolle restaurant BRASA bar & kitchen gevestigd. De perfecte plek om heerlijk te dineren met vrienden en familie. Maar naast dineren kan je bij ons ook terecht voor een heerlijke (zaken)lunch of een gezellig drank je aan de bar. Het team van BRASA Beemster staat voor je klaar om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Restaurant BRASA Beemster is goed bereikbaar vanaf de A7 en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Button Direct reserveren

Lekker uiteten en lunchen

Zo af en toe is het heerlijk om even jezelf te verwennen. Nodig eens iemand uit om een hapje te gaan eten. Je hoeft natuurlijk niet per se ’s avonds uit eten. Een goede lunch kan ook zeer de moeite waard zijn. Probeer eens de lunch van restaurant BRASA Beemster. Een gezellige plek voor een heerlijke lunch met verse broodjes, salades en soepen. Natuurlijk houden we rekening met allergie en dieetwensen. Tot liever ’s avonds uiteten? Dan zien we je graag verschijnen. Reserveer vooraf via de website om zeker te zijn van een tafel.

Ook voor zakenlunches

Zoek je een goede plek voor een zakelijk gesprek? Combineer dat eens met een lunch. Restaurant BRASA Beemster is een perfecte plek voor een zakenlunch. Sfeervol, rustig en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Zoek je naar een plek om andere ondernemers uit de regio te ontmoeten? Kom dan iedere eerste vrijdag van de maand naar onze Business Borrel. Van 16:30 – 18:30 uur ben je van harte welkom om te netwerken.
> Lees meer over zakenlunches > Direct reserveren

Vergaderlocatie huren

Wil je even weg uit de dagelijkse hectiek van kantoor en productief vergaderen? Ons restaurant in de Beemster beschikt over meerdere vergaderruimtes van diverse grootte. Uiteraard zijn alle benodigdheden zoals Wifi, flip over, stiften en post it’s en dergelijke zaken aanwezig. Natuurlijk kan er aansluitend geluncht of gedineerd worden. Heb je interesse om jouw vergadering bij ons restaurant in de Beemster te organiseren?
> Bekijk alle mogelijkheden > Offerte aanvragen

De perfecte trouwlocatie

Het karakteristieke pand en de prachtige tuin van het voormalig Heerenhuis in de Beemster is de perfecte trouwlocatie in de regio. Restaurant BRASA Beemster helpt graag bij het verzorgen van jouw bruiloft en zorgt voor een onvergetelijke dag. Er zijn zowel binnen- als buitenmogelijkheden. Tijd voor een feestje? Ook dat kan in onze feestzaal.
> Lees meer over onze trouwlocatie

Vier je babyshower bij ons

Is er een kindje opkomst? Zet dan de aanstaande moeder nog even flink in het zonnetje tijdens een babyshower. Maak er een onvergetelijk moment van samen met alle dierbaren van de aanstaande moeder. Natuurlijk vier je dat in een sfeervolle omgeving onder het genot van de nodige hapjes en drankjes. Restaurant BRASA Beemster is de perfecte plek voor jouw babyshower. Vooraf bespreken we alle wensen en zorgen voor een onvergetelijke dag. Meer weten?
> Lees meer over babyshowers

Een goed moment voor een feestje

Er is altijd een goede reden voor een feestje. Is je huis te klein of heb je geen zin om het thuis te vieren? Geen nood. Restaurant BRASA Beemster is de perfecte feestlocatie. Goed bereikbaar vanaf de A7 en met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur is ons sfeervolle restaurant de perfecte plek voor ieder feest. We bespreken graag alle wensen met je om er voor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft.
> Lees meer over onze feestlocatie